İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN EMLAK VERGİSİ UYARISI

20200602emlakYılda iki taksit halinde ödenen emlak vergisi, çevre ve temizlik vergilerinin ilk taksit ödemeleri 1 Haziran Pazartesi günü sona eriyor. Belediyeden yapılan açıklamada emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksit ödemeleri için son günün 1 Haziran Pazartesi günü olduğunu belirtilirken vatandaşların mağdur olmamaları için ödemelerini son güne bırakmaması gerektiğini bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Emlak, Çevre Temizlik ve İlan - reklam vergilerinizin son ödeme tarihi 01.06.2020'dir.
Covid-19 salgını nedeniyle ödemelerinizi evlerinizden çıkmadan da (https://webportal.iskenderun.bel.tr/webportal/index.php) E-Belediye adresine girip kredi kartı ve hesap kartlarınızla online ödeyebilirsiniz. Vatandaşlarımıza bu süreler içerisinde vergi ödemelerine gösterdikleri dikkat ve hassasiyet sebebiyle teşekkür ediyoruz. Salgını tehlikesi henüz geçmiş değil. Tedbirlere uyalım. Sağlıklı günler diliyoruz.”