KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT DÖNEMİNDEYİZ

20200602duyuruİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, koronavirüs salgını ile mücadelede yeni bir döneme girdiklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaptığı açıklamada,şunları kaydetti:

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

“Kıymetli vatandaşlarımız, korona virüs salgını ile mücadelede, yeni bir döneme giriyoruz.Artık, kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım.

Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim.Tüm kurallara hassasiyetle uyarak, bu dönemi de, inşallah hep birlikte aşacağız.

Belediye olarak tüm imkanlarımız ile kent genelinde dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz.Hemşerilerimizin sağlığı herşeyden çok önemli.Bu zorlu günler geçecek.Güzel günler pek yakında gelecek.Sabrınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz.”