İSKENDERUN ZABITASI PAZAR YERLERİNDE DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

20200619zabita1İskenderun'da semt pazarları giriş, çıkışlarında İskenderun zabıtası ekiplerince maske ve eldiven denetimleri devam ediyor. Zabıta ekipleri ayrıca, maskesiz olarak pazara gelenlere ücretsiz maske dağıtımını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Semt pazarlarında denetimlerini ve kontrollerini İlgili Başkan Yardımcımız yönetiminde sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz sosyal mesafe konusunda pazar esnafımıza ve alışveriş yapan vatandaşlarımıza hatırlatmalarda bulunuyor.Ekiplerimiz diğer yandan da pazar giriş ve çıkışlarında halkımıza dezenfektan, maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştiyor"şeklinde konuştu.

Yapılan denetimi olumlu bulan vatandaşlar ise İskenderun Belediyesi ekiplerine yapılan denetimlerden dolayı teşekkür ettiler.