ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

20200619asfalt6İskenderun Belediyesi, şehir genelindeki yollarda asfalt,onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında,ihtiyaç olan bölgelerde sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor.

ANA VE ARA YOLLLAR ASFALTLANIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Numune Mahallesinde ve İsmet İnönü mahalesinde devam eden asfalt çalışmalarını muhtarlar ile birlikte inceledi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Ana ve ara yollarda devam eden sıcak asfalt çalışmaları hakkında bilgiler aldık.İhtiyaç olan tüm noktalarda asfalt çalışmalarımız aralıksız devam edecek.Kent genelinde ihtiyaç olan tüm ana ve ara yollarda yolları sıcak asfalt ile kaplıyoruz.Kıymetli hemşerilerimiz ile sohbet ederek yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler aktarıyoruz"dedi.

Mahalle sakinleri ve muhtarlar ise yapılmakta olan çalışmalardan dolayı Başkan Fatih Tosyalı'ya teşekkür ettiler.