BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYORUZ

20200619sokak1İskenderun Belediyesi Çevre Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelindeki besleme ünitelerine ve belirli noktalara su, yem ve mama bırakmaya devam ediyor.Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları için belirli noktalara düzenli olarak yiyecek ve su bırakıyor.  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, imkânlar dâhilinde sokak hayvanlarına sahip çıktıklarını ve daha iyi yaşam koşulları sağlamaya çalıştıklarını aktardı.

Başkan Fatih Tosyalı, "Sokak hayvanları için yıl boyunca rutin olarak yaptığımız çalışmaları bu süreçte yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, İskenderun’un birçok noktasına düzenli olarak yiyecek ve su bırakarak, sahipsiz hayvanları besliyor. Vatandaşlarımız merak etmesin, can dostlar bize emanet” dedi.