KENT GENELİNDE BOZUK YOL BIRAKMAYACAĞIZ

20200724asfaltİskenderun Belediyesi ilçe genelindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Fen işleri müdürlüğü ekipleri yollarda asfalt yama ve bakım hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İskenderun Belediyesi ekipleri Yenişehir Mahallesi yollarında başlattığı asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.

Yol bakım çalışmalarından oldukça memnun olan mahalle sakinleri bu hizmetlerden dolayı İskenderun Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"İhtiyaç olan mahallelerde asfalt yama bakım çalışmalarımız devam ediyor.Ekiplerimiz Yenişehir Mahallesinde yollarda bakım, düzenleme ve asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriyor.Kent genelinde çalışmalar devam edecek"şeklinde konuştu.