BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI'DAN ENGELLİ VATANDAŞLARA AKÜLÜ ARAÇ

20200727adresİskenderun Belediyesi, sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Engelli vatandaşlara eğitimden sağlığa her türlü desteği sağlayarak önemli hizmetlere imza atan İskenderun Belediyesi, sosyal yardımlarla da engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

İSKENDERUN'DA ENGELERİ AŞIYORUZ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Engelli kardeşlerimizin normal hayatlarına devam edebilmeleri için imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da daha güzel hizmetlere vesile olacağız inşallah.Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz"dedi.

YALNIZ VE ÇARESİZ BIRAKMIYORUZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Kentimizin farklı mahallerinde yaşayan yürümekte zorluk çeken ve biZlerden talepte bulunan engelli dört vatandaşımızı evlerinde ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalye hediye ettik. Sevgiyi,iyiliği ve merhameti paylaşmak için hiçbir engel yok. Engelli kardeşlerimiz bu araçlarıyla kazasız, belasız yaşamlarına devam etmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Akülü araçlarına kavuşan yürüme engelli vatandaşlar ise Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

Mutlulukları gözlerinden okunan engelli bireylerin sevinçleri ise görülmeye değerdi.