İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITIMI

20201028ekim29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde İskenderun Belediyesi talimatıyla vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı. İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından Belediye Binası önünde, Havuzlu Çarşıda, Fener Caddesinde patlama olan bölgede ve farklı noktalarda şanlı Türk bayrağımız dağıtılırken, esnaflar da Türk bayraklarını dükkânlarına asarak bayram kutlamalarına katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Milletçe el birliği ve gönül birliği içerisinde birbirimizle kenetlenerek ülkemizin aydınlık geleceğini hep birlikte inşa ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir sevinç ve gururla kutluyor, milletçe bu heyecanı paylaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, bu vatan için kanlarını bu toprağa dökmüş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.