BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDI

20201029ekimİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97'nci Yıldönümü dolayısıyla tertip edilen çelenk sunma törenine katıldı. Atatürk Anıt Alanı'nda gerçekleşen Çelenk Sunma Töreni kapsamında; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve İskenderun Garnizon Komutanı adına Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat Ata'mızın manevi huzuruna çelenk sundu.

Çelenk sunumunun müteakibinde, Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canını feda ederek şehadete intikal eden tüm aziz şehitlerimiz anısına bir dakika saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımızın eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, törene katılan protokol üyelerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutladı.