BAŞKAN FATİH TOSYALI:YAZ SPOR OKULLARIMIZ DEVAM EDİYOR

20210816sporİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaz spor okullarının devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Belediye Spor Kompleksinde devam eden ve yaz spor okullarında eğitim gören genç sporcular ile bir araya geldi.

Genç sporcular ile sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı,"Belediyemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları devam ediyor.Spor tesislerimizde farklı branşlarda eğitimler alan genç kardeşlerimiz ile bir araya gelerek sohbet ettik.Belediye olarak spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek "dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,çocukları bir spor dalıyla tanıştırmak istediklerini ifade ederek, "Yaz okullarındaki temel amaç, çocukların eğlenerek vakit geçirip sosyalleşebileceği oyunlar oynayarak çeşitli spor dallarını öğrenmelerini ve hangi spor dalında yetenekleri varsa o branşa yönelmelerine yardımcı olmaktır.. Bunun yanı sıra evlatlarımız yaz tatilini sağlık, sıhhatle eğlenerek mutlu bir şekilde oyunlarla geçirsin istiyoruz. Bu kurslar sayesinde birçok gencimizin gizli yeteneklerinin ortaya çıkacağına inanıyorum" dedi.