BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN TERÖRE TEPKİ

20180205terorİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ülkemizi bölmek parçalamak isteyen hain teröristlerin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hassa ilçemizdeki sınır karakolumuza ve son günlerde teröristlerce yapılan hain terör saldırılarını kınadı.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET ANIYORUZ

Kahraman Ordumuzun; yurdumuzun güvenliği için, Afrin´de teröristlere karşı cansiperhane bir mücadele verdiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, şunları söyledi:

“Hassa ilçemizdeki sınır karakolumuza teröristlerce yapılan hain saldırı sonucunda hemşerimiz, yiğidimiz Uzm. Çvş. Selim Vurdal şehit olmuştur. Kahraman Ordumuzun; Afrin´de teröristlere karşı başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu´nda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize ve hain saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN!

Bu alçakça saldırıyı düzenleyen teröristlere karşı en iyi cevabı milletimiz birlik ve beraberlik içinde verecektir. Ülkemizin huzurunu, kardeşliğini ve bütünlüğünü hiç kimsenin bozmaya gücü yetmez, yetmeyecektir. Devletimizin terörle mücadelesi kararlılıkla sürecektir. Bu hain saldırı ve bunun gibi hain saldırıları yapanlar kesinlikle emellerine ulaşamayacaklar. Milletimizin başı sağ olsun! Şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun”