NUMARATAJ YETKİSİ İSKENDERUN BELEDİYESİNDE

20150110baskanHatay Büyükşehir Belediye meclisinin almış olduğu karar ile numarataj yetkisi 15 ilçe belediyesine devredildi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile yaptığı açıklamada, Hatay Büyükşehir Belediyesinden numarataj işlemlerinin devri ile ilgili resmi yazının İskenderun Belediyesine ulaştığını söyledi. İskenderun Belediyesine ilgili bakanlık tarafından da gerekli izinlerin verildiğini belirten Başkan Seyfi Dingil şunları söyledi:

“İskenderun Belediyesi olarak gerekli yazışmaların ardından numarataj işlemleri yapılmaya başlanmıştır. Başvurular Bilgi İşlem Müdürlüğü numarataj servisine yapılabilir. Numarataj yetkisinin alınmasının ardından ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalara başlamıştır. Görevli personelimizin çalışmalarını daha iyi ve verimli bir şekilde yürütebilmeleri için de yeni bir yer tahsisi yaptık. Tüm halkımıza duyurulur”dedi.