BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

20170424baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandilini bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan Seyfi Dingil mesajında şunları kaydetti:

“Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulü ve O’nun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir. İçinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu gecede Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V.) vahyedilen, insanları mutluluğa götürecek prensipleri hatırlamak ve günlük yaşantımızda da hayata geçirmek lazımdır.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu gecede, bu kutlu yolculuğun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak bu gece vesilesiyle devletimizin bekası ve bütün insanlığın huzur ve mutluluğu için dua etmeliyiz.

Tüm mübarek gecelerde olduğu gibi Miraç Gecesi de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişerek dualarımızın top yekûn Allah’a arz edildiği gecelerdendir. Miraç Kandilinin, milletçe yükselmemize ve yücelmemize vesile olmasını temenni ederken, Yüce Mevla’mıza kalkan ellerin dualarının kabul olması dileğiyle, Miraç Kandilli’nin tüm insanlığa ve İslam âlemine huzur, barış, sevgi, kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni ediyor, tüm İslam âleminin ve İskenderun halkımızın kandilini tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diliyorum”