BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN ‘BABALAR GÜNÜ’ MESAJI

20170617baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 'Babalar Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mesajında, “Babalar Günü, ülkemizde ve dünyanın pek çok ülkesinde her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü babaların onuruna kutlanan özel bir gündür. Ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı, gösterdikleri özverilerle bir fedakârlık timsali olan babalarımız; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturmaktadırlar.

Üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde anneler gibi çok önemli bir rol oynamaktadır. Babalarımızın tek isteği ve dileği, çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir.

Aile bağlarının güçlü olmasını sağlayıp evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz.

Elbette bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman onların gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Başta, bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların "Babalar Günü"nü kutluyor,  kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum "dedi.