MOBİL KANSER TARAMA ARACI İSKENDERUN'DA

20191125kanserİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğüne ait olan ücretsiz mobil kanser tarama aracının İskenderun'a geldiğini belirtti. Ücretsiz mobil kanser tarama aracının Atatürk Anıt Alanında konuşlandığını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,şunları söyledi:

" Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğüne ait olan ücretsiz mobil kanser tarama aracı Atatürk Anıt Alanında konuşlandı. Belediyemizin daveti üzerine kentimize gelen sağlık tırımız İskenderun’da farklı bölgelerde ücretsiz kanser taraması yapacak.25 Kasım - 06 Aralık tarihleri arasında ilçemizde hizmet verecek olan mobil kanser tarama aracı ile hemşerilerimiz ücretsiz olarak kanser taraması yaptırabilecek.

TARAMALAR ÜCRETSİZ YAPILACAK

Meme, rahim ağzı, ve kolorektal kanser taramalarının ücretsiz olarak yapılacağı Mobil Kanser Tarama aracında çeşitli bilgilendirmelerde yapılacak.

Mobil araç ;

25-26 Kasım Atatürk Anıt Alanı,27-28 Kasım Denizciler,29 Kasım -02 Aralık Modern Evler,03-04 Aralık Mustafa Kemal ,05-06 Bekbele mahallelerinde konuşlanarak ücretisz kanser taraması yapacak."Kanserden korkma Geç Kalmaktan Kork"diyoruz"