İSKENDERUN’DA ZABITA HAFTASI KUTLANDI

20170906zabita1Zabıta Teşkilatı’nın 191.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Atatürk Anıt Alanına çelenk sunuldu. Zabıta Haftası kutlama programı kapsamında Anıt Alanında bir araya gelen zabıtalar, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Ardından İskenderun Belediyesi zabıta müdürü Bekir Aksoy Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

GÖREV BAŞINDAYIZ

Aksoy törende yaptığı konuşmada, zabıtaların 24 saat hizmet verdiğine dikkat çekerek,“halkın esenlik, sağlık ve huzuru için görev yapıyoruz. Zabıta her zaman belediyemizin aynasıdır. Bu yıl Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. Yılını kutlanmaktadır. Şehir içindeki düzenlemeleri, esnaf kontrollerimizi, bize düşen görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Zabıta Haftamız kutlu olsun” dedi.

KONVOYLA ŞEHİR TURU

Törenin ardından zabıta ekipleri araç konvoyuyla şehir turu attı.