İSKENDERUN’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

20170906temizlik1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri pis koku ve haşerelere karşı şehirde bulunan çöp konteynerleri ilaçlı köpükleme sistemi ile dezenfekte etmeye devam ediyor.Kurban Bayramı sonrasında hızla devam eden çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Belediye olarak çevreye her zaman önem veriyoruz. Halk sağlığını korumak amacıyla tüm çöp konteynerleri tek tek ilaçlandı. Bayram sonrasında kirlenen konteynerler daha hijyenik ve temiz hale getirildi. Ayrıca çevreye atılan başıboş atıklar temizlendi. Ekiplerimiz kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ
Halk sağlığına önem verdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, “Amacımız halkımıza hijyenik ortam sağlamak. Bayram boyunca ister istemez kurban atıklarından dolayı hem sokaklar hem de çöp konteynerleri kirlendi. Sokak ve çöp konteynerlerinin kokmasını önlemek, vatandaşlarımızın daha temiz çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla temizlik ekiplerimiz konteynerleri hemen yıkadı ve ilaçladı.” diye konuştu.