İSKENDERUN BELEDİYESİ MURADİYE’DE TEMİZLİK UYGULAMASI YAPTI

20171205park1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından başlatılan temizlik uygulamaları hızla devam ediyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Muradiye Mahallesinde ihtiyaç duyulan noktalarda çevre ve görüntü kirliğini önlemek için çalışma yapıldı.

KAPSAMLI TEMİZLİK YAPILIYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz rutin çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Bir başka ekipte farklı mahallelerde temizlik uygulamaları yapıyor. Bu çalışma kapsamında muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın istek ve talep değerlendirilerek mahalle çeşitli nedenlerle oluşan atık, ağaç dalları ve plastik çöpler toplanıyor. Orta refüjler, kaldırımlar, yeşil alanlar ve ağaç dallarının bakımları yapılıyor ”dedi.

TEMİZLİK UYGULAMALARI SÜRECEK

Görsel ve çevresel kirliliği engelleyerek, temizlik hizmetini İlçemizin modern ve çağdaş belediyecilik anlayışına uygun olarak vermek ve vatandaşlarımızın sağlıklı temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak için çalışmaların devam edeceğini ifade den Başkan Seyfi Dingil, “Mahalle muhtarlarından alınan bilgi doğrultusunda yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Mahallelerde yapılan detaylı temizlik çalışmaları kapsamında cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülerek çevrede kirlilik oluşturan evsel atıklar toplanıyor ”şeklinde konuştu.