ÇİLEK KREŞİN MİNİK ÖĞRENCİLERİNDEN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20180305baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimizin bilinçli bir şekilde yetişmelerinin çok önemli olduğunu belirtti. İskenderun Çilek Kreş öğrencileri, eğitmenleri ve okul kurucusu Lütfiye Temel İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

SİZLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bizler İskenderun Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızı miniklerimizin ve gençlerimizin geleceği temelinde hazırlıyoruz. Daha güzel yarınlar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın ülkesine, milletine bayrağına ve sahip olduğumuz değerlerimize bağlı olarak yetişmesi çok önemli. Bu çerçevede her zaman sizlerin yanındayız ve destekçiyiz” dedi.

HEDEFİMİZ KALİTELİ EĞİTİM

Okul kurucusu Lütfiye Temel ise “Amacımız, bilimin ışığında düşünme stratejisi geliştirebilen, bilgiyi yorumlayabilen, öğrendiğini sorgulayan, yaşama geçiren ve yeni fikirler üreten öğrenciler yetiştirmektir. Anaokulumuzda Etkin Öğrenme ve Çoklu Zekâ Modeli esas alınarak 0-6 yaş grubu çocuklarının tüm gelişim alanlarındaki becerilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir. “şeklinde konuştu.

Hatıra fotoğrafının ardından miniklerin ziyareti sona erdi.