BAŞKAN SEYFİ DİNGİL GIYABİ CENAZE NAMAZINA KATILDI

20180516namaz1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İsrail saldırısında şehit düşen Filistinli Müslümanlar için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.İsrail’in saldırısı sonrası şehit düşen Filistinli Müslümanlar için İskenderun’da gıyabi cenaze namazı kılındı.Kaptan Mehmet Paşa Camiinde ikindi namazının ardından İskenderun İlçe Müftülüğü vaizi Mehmet Altunal tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı.

İsrail’in müslümanlara ve mazlumlara yaptığı bu zulme kimsenin sessiz kalmaması gerektiğini dile getiren İskenderun İlçe müftü vaizi Mehmet Altunal, şehit olan Müslümanlara Allah’tan rahmet diledi.

Düzenlenen cenaze namazının ardından bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “şehit olan Müslümanlar kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum “Kudüs biz Müslümanlar için çok önemli ve kutsal bir şehirdir. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Kudüs bizlerin kırmızı çizgisidir. Filistin’in her zaman yanında olacağız, Filistin yalnız değildir” dedi.

Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınan cenaze namazının ardından dualar edildi.