İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ

20150110baskanİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.  Milletin adamı, Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir heyecanla beklediklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Cumhurbaşkanımız Hatay mitingine katılmak üzere ilimize geliyor. Bu konunda çalışmalarımız sürüyor. Cumhurbaşkanımızı Hatay’a yakışır bir şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak” şeklinde konuştu.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Başkan Seyfi Dingil,”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 7 Haziran 2018 Perşembe günü saat 16.00’da inşallah ilimize geliyor. Cumhurbaşkanımız Antakya itfaiye önünde değerli halkımıza ve partililerimize hitap edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Hatay’da ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız. Tüm halkımızı bu tarihi coşkuyu yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu.