İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:ŞEHİTLER İÇİN OKUTULAN MEVLİD-İ ŞERİFE KATILDI

20180414mevlid1İskenderun’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik anma programları kapsamında, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar ve tüm şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okutuldu ve hatim duası yapıldı.

Müftü Mehmet Taştan  15 Temmuz'un önemine dikkat çekerek, hain darbe kalkışmasının asla unutulmaması gerektiğini söyledi.

Okunan mevlidi şerif ve ilahilerin ardından hatmi şeriflerin duası okundu.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise canlarını feda etmekten çekinmeyen bu milletin darbecilerin tank ve toplarına karşı büyük bir kahramanlık gösterdiğini belirterek,   “Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğimize kast eden bu hainlere Allah fırsat vermesin " dedi.

Kaptan Mehmet Paşa Camisinde okunan mevlid programına şehit yakınları, Gaziler, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise canlarını feda etmekten çekinmeyen bu milletin ,darbecilerin tank ve toplarına karşı büyük bir kahramanlık gösterdiğini belirterek,   “Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğimize kast eden bu hainlere Allah fırsat vermesin." dedi.