İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:YILDIRIM TEPE SPOR KOMPLEKSİNİN YAPIMI SON AŞAMADA

20180911tepe1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir süre önce yapımına başlanan Yıldırım Tepe Mahallesi spor kompleksi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spor kompleksi içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve halı saha olacağını söyledi.Yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Seyfi Dingil ,”Bilindiği üzere bir süre uygun alan için muhtarlığın karşısındaki boş araziyi tespit etmiştik. Hemen ardından başlayan zemin düzenleme çalışmalarının ardından sahanın zemin betonlama ve tel örgü çalışmaları yapılmıştı. Bu çalışmaların kısa bir süre önce tamamlanmasının ardından zemine hazır çim serimi yapımı yapıldı. Kale direkleri ve basketbol potaları da son olarak montaj yapıldı” dedi.

Çalışmaları sürekli takip etiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil; “Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. İlçeye yeni ve modern spor tesisleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı bir tesis yapıyoruz. İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere imza atıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında spor tesisleri halkımızın hizmetine açılacak” dedi.