İSKENDERUN BELEDİYESİ İSMET İNÖNÜ MAHALLESİNDE YENİ KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPIYOR

20181011fen1İskenderun Belediyesi kent genelinde tüm cadde ve sokaklarda, bozulan yolların ve kaldırımların onarımı için çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İsmet İnönü mahallesinde yeni ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım çalışması yapıyor.

ÜST YAPI ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

İskenderun’un yaşam ve mekân kalitesini yükseltmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yol ve kaldırımları yeniden düzenleyerek, günlük yaşam ve görüntü kalitesini yükseltmek amacındayız. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok farklı noktasında çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Özellikle şehrin genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda cadde ve sokaklarımızda hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarını yapıyoruz “dedi.

HEDEF MODERN KENT

Başkan Seyfi Dingil,”Bu çalışma döneminde birçok noktada kaldırım yenileme ve onarım çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Kaldırımlarda bozulan kaldırım taşları yenileri ile değiştiriliyor. Yeni açılan yollarda da kaldırımlar yapılıyor. Ayrıca kaldırımlarda bulunan ancak yerinden oynamış ve bozulmuş kaldırım taşları da yenileri ile değiştiriliyor. Kurumların bulunduğu alanlarda da yürüyüş yolları kaldırım taşları ile yeniden düzenleniyor.  "diye konuştu.