ANKARA'DA İSKENDERUN RÜZGÂRI ESİYOR

20181101isk1Ankara’da düzenlenen Hatay Günlerinde İskenderun rüzgârı esiyor. Her yıl büyük bir katılımla gerçekleşen Hatay Günleri, Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor. İskenderun Belediyesinin standı protokol mensupları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tüm ziyaretçilerle yakından ilgilenerek, İskenderun’un tanıtımını en iyi şekilde yapıyor.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte, Hatay bölgesinin tüm zenginlikleri Başkent sakinlerine tanıtılıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, Hatay’ın ve İskenderun’un pek çok medeniyetin beşiği olduğuna dikkat çekerek, bölgemizin tanıtımına katkı sunmak anlamında yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada,” İskenderun’umuzun tanıtımına büyük önem veriyoruz. Kentimizin güzelliklerini sergilemek için ve şehrimizi daha iyi tanıtalım düşüncesiyle böyle bir organizasyonda yer aldık. Hatay Günlerine yerli yabancı birçok ziyaretçi geliyor. Hatay günlerine gelen bir vatandaşlar İskenderun’u merak ediyor. Bizlerde gelen konukları kentimize davet ederek misafirlerimize içerisinde tanıtım cd’si broşür, kitapçık, belediyemizin faaliyetlerini anlatan dergi ve çeşitli hediyeler bulunan çantamızı takdim ediyoruz.” dedi.