İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:YENİ PARKLAR İSKENDERUN’U GÜZELLEŞTİRİYOR

20181126park1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni parkların İskenderun’u güzelleştirdiğini belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil bandına yeni yapılan çocuk parkında incelemelerde bulundu.

100’ÜN ÜZERİNDE YENİ PARK YAPTIK

Başkan Seyfi Dingil,”Kentin farklı birçok noktasında yeni parklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her mahalleye yeni ve modern parklar yapmaya devam edeceğiz. Her mahallemizde yaptığımız yeni ve modern parklar ile İskenderun’u yeşile bürünmüş farklı bir kent haline getiriyoruz. Belediye olarak çevreye her zaman önem verdik, vermeye devam edeceğiz ” dedi.

YENİ YAŞAM ALANLARI OLUŞTURDUK

Yeni yapılan parkların birçoğunun her yaştan insana hitap ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,” “Çocukların güvenle oyun oynayabilecekleri oyun gurupları, büyüklerin spor yapabilecekleri spor aletleri, çocuklarını parka getiren ailelerin oturup dinlenebilecekleri alanların yer aldığı yeni modern parkların yapımına devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı sahil bandında birçok park yaptık. İnsanlarımız gönül rahatlığı içerisinde parklarımızda oturup dinlenme fırsatı buluyor, çocuklar güvenli bir şekilde oyunlar oynuyor “şeklinde konuştu.