DENİZCİLER PAZAR YERİNDEKİ MESCİT VE HİZMET ALANI ÇALIŞMALARI TAMAMLANMAK ÜZERE

20190131mescit1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halkın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirtti. İskenderun Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri bir süre önce yapımına başladığı Denizciler Pazar yerindeki Mescit ve hizmet alanı çalışmalarında son aşamaya geldi.

İNSAN ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar insan odaklı çalışmalar yaptık yapmaya devam ediyoruz. Halkımızın ve muhtarlarımızın taleplerini önemsiyor çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Bu çerçevede bu Pazar yerinde büyük ihtiyaç duyulan mescit ve hizmet alanı çalışmalarını başlatmıştık. Bu çalışmalar tamamlanmak üzere ”dedi.

HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILACAK

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,”Şuanda fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz çevre düzenlemesi çalışmaları yapıyor. Pazar için alışverişe gelen vatandaşlar ve Pazar esnafları mescit’te ibadetlerini temiz ve rahat bir ortamda yapabilecekler. Ayrıca diğer hizmet alanı çalışmaları sürdürüyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlanacak.”diye konuştu.