İSKENDERUN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

20190204calisma1İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ilçe genelinde, aralıksız devam ediyor. Ekipler kilitli parke taşı ile kaplanmış sokakların çeşitli nedenlerle bozulan ve deforme olan kısımlarını tamir ederek daha düzgün bir hale getiriyor.

DENİZCİLER'DE BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri Denizciler 61 sokakta bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor.

Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor.

ÇALIŞMALAR HIZLI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Başkan Seyfi Dingil, “sokakları iyileştirme çalışmaları kapsamında çeşitli nedenlerle bozulan yollarda yenileme çalışmaları aralıksız devam edecek. Belediyemizin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarımız sürecek. Vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda ekiplerimiz ilçenin farklı bölgelerinde de benzer çalışmaları yapmayı sürdürecek.” şeklinde konuştu.