İSKENDERUN BELEDİYESİNDE HALK GÜNLERİ SÜRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği "halk günü" toplantılarını sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen ‘halk günü’ toplantısında vatandaşın tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Seyfi Dingil, “halk günü toplantılarına ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını, şikâyetlerini, taleplerini dinlemek suretiyle çözüm üretmeye gayret edeceğiz ”dedi.

Halk günü uygulamasıyla vatandaşları belediyede ağırladıklarını dile getiren  Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Tüm gayretimiz ve  çabamız hemşehrilerimizin derdine derman olabilmek. Makamımız halka hizmet makamı. Vatandaşlarımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri önerileri ve çalışmaları da değerlendirme imkânı buluyoruz.  Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim temel sorunumuzdur,  . Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.