MHP’DEN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20170315mhp1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ülkemizin ve kentimizin geleceği için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirtti. MHP İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Turan Bozkurt ve yeni yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Türkiye olarak önemli günlerden geçiyoruz. Ülkemizin kalkınmasını ve gelişmesini istemeyen iç ve dış mihraklar boş durmuyor. Bizlerde bu vatan hainlerine karşı omuz omuza olmalıyız. Çünkü başka Türkiye yok. El ele verdikten sonra aşamayacağız hiçbir sorun yok.16 Nisan’da yapılacak olan referandumda da güzel bir yol arkadaşlığı yaparak inşallah 16 Nisan akşamı İskenderun’u hep birlikte 'evet'i en yüksek oyla taçlandıracağız" dedi.

GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR

MHP İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Turan Bozkurt ise yeni yönetim olarak bir takım ziyaretlerde bulunduklarını belirterek,” birlik ve beraberliğe ciddi anlamda ihtiyaç duyulan günlerden geçiyoruz. MHP ülke genelinde ve yerelde halka hizmet noktasında hep doğruların yanında durmuş, yanlışların karşısında bir tutum sergilemiştir. Bizler ülkesini, milletini, devletini ve bayrağını seven insanlar olarak her zaman vatan hainlerine karşı net tavrımızı ortaya koymuşuzdur. Gün birlik ve beraberlik günüdür” diye konuştu.

Ziyarette ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan başkan Seyfi Dingil, kentin ve ülkenin sorunları için ortak akıl geliştirilmesi gerektiğini belirterek, anayasa değişikliği ile   ilgili referandum sürecinde birlik beraberliğin önemine değindi.