İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

20170315asfalt1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Kurtuluş Mahallesinde ihtiyaç duyulan yollarda asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” göreve geldiğimiz ilk günden beri, durmak yok yola devam dedik ve aralıksız çalışmaya gayret ettik. Asfalt çalışmalarımız farklı noktalarda devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz İskenderun’un farklı noktalarında yenileme çalışmaları yaparak daha modern yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. İskenderun’un tüm mahallelerini güzelleştirmeye, değiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yaparak halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yeni İskenderun’u hızlı bir şekilde oluşturuyoruz. Ekiplerimiz mahallelerde yol yapmaya ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ilçenin farklı noktalarında sürdürülen çalışmalarla yollara asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Herşey İskenderun için” şeklinde konuştu.