İSKENDERUN BELEDİYESİNİN EVDE TEMİZLİK HİZMETİ TAKDİR TOPLUYOR

20170316yasli1İskenderun Belediyesi, sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım ve temizlik hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor. Evinin temizliği yapılan yaşlı vatandaşlar ise İskenderun Belediyesine ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyor.

HİZMETTEN MEMNUNUZ

Belediye’nin ev temizliği hizmeti ile ilgili belediyeye müracaat ettiklerini belirten vatandaşlar , “Sürekli geliyorlar, evi süpürüyorlar. Yıkanacak olanları yıkıyorlar, camları siliyorlar. Çamaşırları, bulaşıkları yıkıyorlar. Sonra işlerini bitirip gidiyorlar. Belediyemizden çok memnunuz. Allah başımızdan eksik etmesin." şeklinde görüş beyan ettiler.

YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR

Temizlik timlerinin, en son Akarca mahallesinde tespit edilen evlere giderek baştan aşağıya temizlik yaptığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu uygulamayla evlerinde en basit işleri bile yapamayan yalnız yaşlılarımızın yanında oluyoruz. Bizler onların birer evladıyız ve görevimizi yerine getiriyoruz. Onlar bu uygulamadan çok memnun, biz de hayırlı bir iş yaptığımız için mutluyuz" dedi.

Başkan Seyfi Dingil," Belediye onların sıcak eli. İstedikleri zaman yanlarındayız. Bazı ağır ev işlerini yapamıyorlar. Yaşlılarımız baş tacımızdır. Sadece belirli günlerde değil, her zaman yanlarında olmalıyız." şeklinde konuştu.