İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:FENER CADDESİNDE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

20170419kaldirim1İskenderun Belediyesi kent estetiğine katkı sağlamak ve vatandaşlara ilçe içerisinde rahat ulaşım imkânı sağlamak amacıyla  Fener Caddesinde çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fener Caddesinde kaldırımların yenilendiğini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fener Caddesinde başlatılan kaldırım yenileme ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

CADDELER MODERN HALE GELİYOR

İskenderun genelinde hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kent genelinde birçok noktada kaldırımlar yenileniyor, düzenleniyor. Vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde kullandığı Fener caddesinde de çalışmalarımız sürüyor. Çeşitli sebeplerle bozulan yıpranan kaldırımlar daha modern hale getiriliyor. Bu bölgede daha öncede yollara sıcak asfalt dökülmüştü. İlçemiz cadde ve sokaklarında ihtiyaç duyulan çalışmalarımız son sürat devam ediyor ”dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Diğer cadde ve sokaklarda da çalışmaların devam edeceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek için, hiç durmadan çalışıyoruz. İskenderun’umuzu daha güzel bir ilçe haline getirmek ve İskenderun halkına daha kaliteli bir yaşam şartları sunmak noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni projelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. “diye konuştu.