BAŞKAN SEYFİ DİNGİL HASTA ZİYARETLERİNDE BULUNUYOR

20170419baskan1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra sürekli vatandaşlarla iç içe oluyor. İskenderun’da çeşitli sağlık sorunları nedeni ile tedavi gören ve evlerinde dinlenen hastaları tek tek ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretlerinde hem hastaların durumları ile ilgili bilgiler alıyor hem de belediye başkanı olarak kendilerine yönelik yapılması istenilen bir isteklerinin olup olmadığını hastalara soruyor.

Başkan Seyfi Dingil bu çerçevede Çıkan  ve Arpacı ailelerini evlerinde ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

ÖNCE SAĞLIK

Başkan Seyfi Dingil,” Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerine devam ediyoruz. Hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek varsa sorunları sıkıntılarını dinliyoruz. Ziyaretteki amacımız rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektir. İskenderun Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerimizi sundum. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Evlerine gelerek kendisini ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil’e nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren Hasta ve yakınları ise Başkanımız Seyfi Dingil’den  ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar dilediler.