İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:AZGANLIK’TA YAYLA YOLLARININ BAKIMI YAPILIYOR

20170516azganlik1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Azganlık’ta yayla yollarının bakımlarının yapıldığını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yayla yollarındaki bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının arttığını, kendilerinin de vatandaşların bu yollarda sıkıntı yaşamamaları için çalışma başlattıklarını söyledi.

Yayla yollarının da önemine dikkat çeken Başkan Seyfi Dingil, "Vatandaşlarımızın yaylaya gidiş gelişlerinde kullandıkları yolları genişletip bakımını yaparak yaylaya daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Bölgedeki tüm yayla yollarının bakım ve onarımını yapacağız “dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a bağlanan köy ve beldelerde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek,” Yayla yollarında kış aylarında çeşitli nedenlerle bozulan yollar  yenileniyor. Satıh kaplama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yayla yollarının stabilize kumlama çalışmasına başlandı. Ardından ekiplerimiz yol düzenleme çalışmalarına devam edecek” diye konuştu.