İSKENDERUN BELEDİYESİ TOPLU NİKÂH TÖRENİ DÜZENLEDİ

20180227nikah1İskenderun Belediyesi nikâhı olmayan çiftler için toplu nikâh töreni düzenledi. İskenderun Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen toplu nikah töreninde 18 çiftin nikahı kıyıldı. İskenderun Belediyesi nikah memuru Nermin Vural, çiftlerin nikâhını kıyarken, düzenlenen nikah törenine İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Halim Öztaş’da katıldı. Nikâh töreninde bazı çiftlerin kucaklarında çocukları ile nikâha gelmesi dikkat çekti.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Nikâhları kıyılan çiftlere Belediye Başkanı Seyfi Dingil adına hediye takdim eden İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Halim Öztaş burada yaptığı açıklamada,”Toplumun çekirdeğini oluşturan ailelerin sağlam temel üzerinde kurulması gerekiyor. Türk toplumu olarak aile müesseselerine çok önem veriyoruz. Bu bağlamda eşlerin geleceği özellikle kadınların haklarının korunması için resmi nikâh çok önemlidir. Belediye olarak, çeşitli sebeplerden dolayı nikâhı olmayan çiftlerin nikâhlarını kıymanın onurunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Nikâhları kıyılan çiftler çok mutlu olduğunu dile getirerek İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ilettiler.