BAŞKAN FATİH TOSYALI'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

20200623baskanİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 'Babalar Günü' nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,mesajında, annelerle birlikte babaların saygı ve sevgiyle her zaman anılması gereken en değerli varlıklar olduğuna dikkat çekti. Başkan Fatih Tosyalı,mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aile yuvası, çocuğun istikbâlini şekillendiren ilk eğitim müessesesidir. Dolayısıyla anne ve babaların evlâtları üzerindeki hakları çoktur. Babalarımızı ve tüm büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamalı, iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmalıyız.

Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum.

Başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum."