19 MAYIS’TA GEZİCİ ORKESTRAMIZ MİNİ KONSERLER VERECEK

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gezici orkestramız mini konserler verecek “dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada,” 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı çerçevesinde Belediyemizin Kent Orkestrası Gezici Aracımız ile hareket halinde tüm mahallelerimizde mini konserler verecektir. Bu coşkuya hep birlikte balkonlarımızdan Türk Bayraklarımızla eşlik edelim.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşayalım ”dedi.

BALON VE BAYRAK DAĞITIMI YAPILACAK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından 18 Mayıs Pazartesi günü sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde havuzlu çarşıda saat 14.00'da Türk Bayrağı ve balon dağıtımı yapılacaktır. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Not: Programlara balkonlardan eşlik edilecektir.